Gå till innehåll

Lägenheter och lokaler för alla behov

Åmåls Kommunfastigheter AB är ett fastighetsbolag i Åmåls Kommun. Vi förfogar över 1 100 bostäder och 71 000 kvadratmeter lokaler.

Vi har allt från fina renoverade lägenheter i äldre kulturmiljö i "Gamla staden" till lägenheter i barnvänliga bostadsområden med närhet till attraktiva fritids- och naturområden.

Önskar du bo centralt? Eller föredrar du lantligt boende med naturen som granne? Eller vad sägs om utsikt över Vänern? Vi har lägenheter för alla behov!

Våra lokaler fördelar sig på tillverkningsindustri, kontor/administration och olika typer av lokaler för förvaring och uppställning.

Vår målsättning är att våra hyresgäster skall få en bra bostad och god service till lägsta möjliga boendekostnad. Som hyresgäst har du direktkontakt med våra fastighetsskötare som snabbt och utan mellanhänder har befogenhet och ansvar att tillgodose dina synpunkter och önskemål.

En god trivsel grundar sig på ett bra samarbete mellan hyresgäster och Åmåls Kommunfastigheter. Detta månar vi om i alla situationer. Vi gör regelbundet underhåll och renoverar lägenheterna med jämna mellanrum allt inkluderat i din ordinarie hyra.

Välkommen till ÅKAB!

ÅKAB ingång

Kontakt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 februari 2024
Publicerad:
28 september 2023