Gå till innehåll

TV, bredband och omsorgstjänster

ÅKAB:s samtliga lägenheter är fiberanslutna och du som hyresgäst har tillgång till TV, internet, hemtelefoni och omsorgstjänster - allt via fiber!

Bredband

Fiberinstallationen i lägenheten ger dig möjlighet att få tillgång till TV, internet och telefoni – allt via fiber! Du har möjligheten att själv välja vilket abonnemang som passar dig i det breda tjänsteutbudet som erbjuds.

ÅKAB:s samtliga lägenheter i Åmåls tätort är anslutna till stadsnätet i Åmål. Besök gärna stadsnätets webbsida för att få mer information om vilka fibertjänster du har tillgång till.

Våra lägenheter i Fengersfors, Edsleskog, Ånimskog och Tösse är även dem fiberanslutna, men till den lokala fiberföreningen. Vill veta mer om tillgängliga fibertjänster hittar du tillgängligt tjänsteutbud på Z-market.

Vänligen observera att internet- och telefoniabonnemang samt smarta hem-tjänster inte ingår i hyran, utan betalas av dig som beställare.

TV

ÅKAB har ett tv-avtal med Tele2 som leverantör av fiber-tv till ÅKABs alla hyresgäster. De kanaler i det digitala grundkanalutbudet som ingår i din hyra är:

alla tv kanaler

Om du vill beställa TV-tjänst genom någon annan tjänsteleverantör finns även den möjligheten men den ingår inte i hyran.

Smarta hem, larm- och omsorgstjänster

Utbudet kring smarta hem-lösningar samt larm- och omsorgstjänster utvecklas och växer stadigt. Genom din fiberinstallation i lägenheten kan du få omsorgstjänster och digitala hjälpmedel som förenklar och säkrar upp vardagen i hemmet. Kontakta den tjänsteleverantören för mer information om hur tjänsteutbudet ser ut just på din adress.

Kontakt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
29 januari 2024
Publicerad:
4 juli 2023