Gå till innehåll

Laddstationer

På flera bostadsområden i inom ÅKAB:s bestånd finns laddstationer tillgängliga så att våra hyresgäster eller besökare ska kunna ladda sina elfordon.

Laddstationen på Norrtull är centralt placerad för att kunna finnas tillgänglig för dig som hyresgäst i något utav bostadsområdena närmast Norrtull - kvarteret Kyrkberget, Örnen, Hamnviken, Kronan och Vågmästargården.

För hyresgäster i södra Åmål, i kvarteren Höglunda, Stetterud och Kärlekstallen, finns idag ett antal laddplatser på parkeringen vid Karlbergsgymnasiet och även vid parkeringen vid Schölinsgatan 5.

Det finns även även laddstationer vid kvarteren Adolfsberg, Betslet, Bävern och Laxen för våra hyresgäster eller besökare att kunna nyttja.

Utöver etablering av laddkluster i våra bostadsområden ombesörjer vi även installation av laddplatser vid våra övriga fastigheter. Vid till exempel Nya Rösparksskolan och Tösse Skola finns laddstationer etablerade så våra bostadshyresgäster i närområdet och anställda på skolan att kunna ladda sina fordon vid behov.

laddplats, laddstation

Ladda och betala

Laddningen registrerar du genom att hämta ner appen ChargeNode till din smarttelefon och registrera ett användarkonto.

Genom appens karta kan du också se var det finns tillgängliga laddplatser.

Du är välkommen att vända dig till ChargeNode för frågor som berör till exempel laddstationen, felanmälan eller betalning av laddning.

ChargeNode - Service och suppport

https://chargenode.eu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

https://chargenode.eu/kontakt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mejl: hej@chargenode.eu

Telefon 010-205 10 55

Kontakt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
11 april 2024
Publicerad:
4 juli 2023