Gå till innehåll

Här kan du anmäla din aktivitet, evenemang eller presentation

Aktivitet - en händelse som sker under en period (träningstider, kurs, övningstider, mottagningstider).

Evenemang - en händelse som sker vissa datum med klockslag för start och slut (musikframträdande, festival, match, tävling).

Presentation - informera om idrottsklubben, föreningen, studieförbundet eller utbildningsföretaget.

För att uppfylla syftet med plattformen Upptäck Åmål finns det några enkla riktlinjer som vi utgår ifrån när vi tar ställning till vilka aktitiviteter evenemang och presentationer som vi publicerar.

- Aktören måste följa svensk lag och vara en organisation med demokratisk värdegrund.

- En aktör kan vara en enskild person, men en aktivitet eller evenemang måste arrangeras av en registrerad organisation eller förening.

- Det är godkänt att erbjuda ett kostnadsfritt prova på-tillfälle och därefter erbjuda medlemskap kopplad till en avgift så länge det handlar om en hälsofrämjande aktivitet utan krav på köp av produkter.

- När det gäller religiösa, politiska eller andra idéburna organisationer ska evenemang och aktiviteter ha ett huvudsakligt syfte att vara hälsofrämjande utan krav på medlemskap.

- Åmåls kommun förbehåller sig rätten att bedöma om en aktör uppfyller kraven i dessa riktlinjer. Ett beslut om att neka publicering går inte att överklaga.

Att få aktiviteter och evenemang publicerade är en möjlighet, inte en rättighet.

Vi kan hjälp dig att skapa en profilbild till dina evenemang, aktivieter eller presentation. En profilbild gör det lättare hitta din förening eller dig som aktör.
Skicka in upp till fyra högupplösta bilder (filstorlek över 500 KB) som du tycker representerar din förening och/eller verksamhet. Skicka även en logotyp om det finns en sådan. Bilderna måste följa riktlinjer för GDPR, vilket betyder att inga personer som man kan identifiera får finnas på bilderna.

Skicka bilderna till:
Daniel Hofling, daniel.hofling@amal.se

Välj vilken typ av händelse du vill tipsa om: