Gå till innehåll

Sommaryoga i Åmål

Datum
Tid till
FaR
Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Välkommen på gratis sommaryogaYoga och mindfulness Sommarglow Mindfulness sinnesnärvaro handlar om att vara närvarande i varje stund och på så sätt lära känna sig själv, sina reaktioner och sina mönster. Genom enkla övningar för att öva sinnesnärvaro hjälper Mindfulness oss till bättre livsval, minskad stress samt ett större fokus på vad som är viktigt just nu. I Yin Flow varvar vi långsamma rörelser med fokus på inkännande och medveten närvaro tillsammans med andning för att nå djupare in i oss själva. Yin Flow bjuder in oss att släppa taget, slappna av och njuta av stunden. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.Vi kommer att träffas 4 onsdagar i sommar 26/6, 3/7, 10/7 och 17/7. Du kommer de gånger som passar dig.CirkelledareMalin Tennent har lång erfarenhet som yogalärare och har varit verksam och utbildat sig inom yoga utomlands. Idag bor Malin i Laxarby och hon driver ett företag som heter Soulgarden. Detta är ett samarbete med FÅC-För Åmål i centrum www.amal.se/fac

Datum
Tid
till
Plats
Gamla Badhusparken (bredvid gamla Badhuset)
Adress
Norra Långgatan 26 66231 Åmål
Kostnad
Kostnadsfritt
FaR - Information
Gratis aktivitet
Ålder
16 år och uppåt
Anmälan
Ingen föranmälan, anmälan sker på plats så kom i god tid innan start
Tillgänglighet på
evenemanget
Vi kommer att vara utomhus. Vid dåligt väder så flyttar yogan in i gamla Tingshuset och det finns tillgång till handikappsanpassad ingång.
Övrigt
Bra att veta. Ta med egen yogamatta. Vi kommer att vara i gamla Badhusparken, mittemot Studieförbundet Vuxenskolans lokal i Gamla Tingshuset. Vid regn så har vi yogan i gamla Tingshuset. Anmälan sker på plats så kom i god tid.
Arrangör
Studieförbundet Vuxenskolan i samverkan med FÅC
Telefon
010-330 09 27
E-post
maria.kuhne@sv.se
Webbplats
www.sv.se/kurser-och-evenemang/halsa-valbefinnande/yoga/sommaryoga-i-amal-97551