Gå till innehåll

Fakturaalternativ

Håller en mobiltelefon i handen

Du vet väl om att det finns fyra olika alternativ när det kommer till betalningssätt för näthyran, där du väljer det alternativ som passar dig bäst!

Fyra betalalternativ

Det finns totalt fyra olika alternativ när det kommer till fakturering och betalningssätt för näthyran, där du väljer det alternativ som passar dig bäst:

  • Brevfaktura eller pappersfaktura skickas till din adress med postutdelningen. Vid val om brevfaktura betalar du en faktureringsavgift om 30 kr . Denna avgift täcker administrativa kostnader samt porto.

  • Med autogiro dras beloppet automatiskt från ditt konto vid förfallodatumet. För autogirobetalning fyller du i ett autogiromedgivande Länk till annan webbplats. och skickar in till oss för hantering. Autogiro är kostnadsfritt.

  • Vid val av e-faktura får du din faktura direkt till din internetbank. Smidigt för dig och bra för miljön! Anmäl e-faktura i din internetbank. e-faktura är kostnadsfritt.

  • E-postfaktura (eller mejlfaktura) innebär att du får din faktura skickad direkt till din angivna e-postadress. E-postfaktura är kostnadsfritt. Kontakta oss på stadsnat@amal.se för registrering!

Hör gärna av er till oss om det finns några frågor!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
14 februari 2024
Publicerad:
11 januari 2024