Gå till innehåll

Tillgänglig hjärtstartare på Stetterud

Hjärtstartare ÅKAB

Utanför Roger Palomäkis fastighetskontor på Vänersborgsvägen 40 har ÅKAB installerat en hjärtstartare som skall finnas tillgänglig dygnet runt för allmänheten.

Vi har installaerat vår andra hjärtstartare som är tillgänglig för allmänheten dygnet runt.

Vi är glada att meddela att vi som fastighetsägare nu har installerat vår andra hjärtstartare i beståndet. Denna hjärtstartare är, liksom den första, tillgänglig dygnet runt för att säkerställa att hjälp finns till hands vid eventuella nödsituationer.

Hjärtstartaren är placerad vid fastighetsskötarens kontor på Vänersborgsvägen 40. På bilden syns Roger som jobbar som fastighetsskötare i området. Han, liksom övriga anställda på ÅKAB, genomgår HLR-utbildning var tredje år för att vara förberedda på att hantera den formen av händelse.

Vi hoppas att denna åtgärd bidrar till en ökad trygghet för alla våra hyresgäster, besökare och invånare i Åmåls kommun. Vid frågor eller för mer information, vänligen kontakta vårt kontor.

Tillsammans skapar vi en tryggare miljö!

Hjärtstartarregistret (hjartstartarregistret.se) Länk till annan webbplats. hittar ni samtliga registrerade och tillgängliga hjärtstartare i Sverige.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
21 maj 2024
Publicerad:
21 maj 2024