Gå till innehåll

Ladda din elbil hos oss

laddstation

Vid flera utav våra bostadsområden finns laddstationer tillgängliga så att våra hyresgäster eller besökare ska kunna ladda sin elfordon.

På flera bostadsområden finns laddstationer tillgängliga så att våra hyresgäster och besökare ska kunna ladda sina elfordon.

Laddstationen på Norrtull är centralt placerad för att kunna finnas tillgänglig för dig som hyresgäst i något utav bostadsområdena närmast Norrtull - Kvarteret Kyrkberget, Örnen, Hamnviken, Kronan och Vågmästargården.

För hyresgäster i södra Åmål, i kvarteren Höglunda, Stetterud och Kärlekstallen, finns idag laddplatser på parkeringen vid Karlbergsgymnasiet men även på Schölinsgatan 5.

Det finns även även laddstationer vid kvarteren Adolfsberg, Betslet, Bävern och Laxen för våra hyresgäster att kunna nyttja.

Utöver etablering av laddkluster i våra bostadsområden ombesörjer vi även installation av laddplatser vid våra övriga fastigheter. Vid till exempel Nya Rösparksskolan och Tösse Skola finns laddstationer etablerade så våra bostadshyresgäster i närområdet och anställda på skolan att kunna ladda sina bilar vid behov.

Du hittar alla våra laddplatser på chargefinder.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 februari 2024
Publicerad:
22 januari 2024